Ajajaj

5 dagar efter operationen och smärtan är värre, hur det nu går till? Det borde väl bli bättre nu? Idag har jag endast kunnat ligga still i soffan. Det gör ont hela tiden! Mat intogs stående för att det inte går att sitta. Läkaren varnade att det skulle göra ont men jag trodde liksom att toppen var nådd nu efter 5 dagar. Jag bävar inför natten och morgondagen.

Annonser

2 reaktioner till “Ajajaj

    1. Det första jag märke var att jag nästan aldrig kände mig ”färdig bajsad”. Precis som att där var mer kvar men hur mycket jag än tryckte så kom det inte ut. Pratade med min bm som tipsade att jag kunde hjälpa till med fingrarna via slidan. Där var liksom en liten ”påse” som bajset blev kvar i. Precis innanför slidmynningen mellan slidan och ändtarmen.
      Den andra skadan, muskeln, var mer difus. De upptäckte den när jag sökte för det andra men när de sa symptomen så stämde det ju. En öppenhetskänsla. Väldigt difust och svårt att förklara. Något jag märkt men skyllde på att det var så kort tid sedan förlossningen. Och som jag tänkte var fullt normalt efter två vaginala förlossningar, jag hade aldrig sökt hjälp för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s